Unieke formule

Het enthousiaste en jonge team van Jouw Huismakelaar richt zich op de woningmarkt in Boxtel en Tilburg. Wij geloven dat wij jou door dit full focus gebied het beste van dienst kunnen zijn. Gemakkelijk, snel en betaalbaar je huis (ver)kopen. 

De kennis van ons team is altijd up-to-date en voor jou lopen we graag net een tandje harder om de beste service te bieden bij de (ver)koop van jouw woning in regio Boxtel en Tilburg. Daarbij garanderen wij eenvoud en transparantie in onze prijs. En die combinatie is wat Jouw Huismakelaar uniek maakt. Service op maat, zonder poespas of verrassingen.

Jouw Huismakelaar biedt traditionele dienstverlening in een modern jasje. Daarnaast één aanspreekpunt voor jouw complete (ver)kooptraject in Boxtel en Tilburg binnen een volledig servicepakket.

Het standaard full service pakket is het complete pakket wat jij nodig hebt voor de verkoop van jouw woning. Onze expertise reikt nog veel verder dan wat wij in het standaard full service pakket aanbieden. Bespreek daarom gerust jouw wensen met ons, zodat wij onze diensten daarop kunnen aanpassen. 

Jouw Huismakelaar staat ten slotte ook voor flexibiliteit; het standaardpakket kun je aanvullen met jouw specifieke wensen.