Flexibele service

Naast het basispakket biedt Jouw Huismakelaar service op het gebied van taxaties, aankoopadvies en mogelijkheden in het multimediapakket bij verkoop. Uiteraard reikt onze kennis nog veel verder. En dat lichten we graag toe in een persoonlijk gesprek.

Woningtaxaties

Jouw Huismakelaar taxeert woningen voor alle doeleinden. Denk hierbij aan de benodigde taxatie voor een hypotheekaanvraag, bij verbouwing, verkoop, echtscheiding en aankoop.

Onze taxateur bezoekt de woning en geeft een oordeel over de waarde van de woning. Op basis hiervan wordt het taxatierapport opgesteld, wat daarnaast nog gevalideerd wordt door het NWWI. Met deze validatie wordt de taxatie door alle banken en financiële instanties geaccepteerd.

Een taxatie is mogelijk vanaf €525,- inclusief btw en inclusief de kosten van het NWWI.

Aankoopadvies

Jouw Huismakelaar biedt twee opties als het gaat om aankoopadvies. We kunnen advies geven op afstand of als jouw aankoopmakelaar meegaan naar bezichtigingen.

Bij beide vormen van aankoopadvies brengen we in kaart naar wat voor woning je op zoek bent. Via ons uitwisselingssysteem met andere makelaars en uiteraard via de juiste zoekcriteria op Funda gaan wij voor jou op zoek naar de perfecte match.

Tijdens de zoektocht naar jouw droomhuis, krijg je dus advies op afstand en heb je eventueel de optie op Jouw Huismakelaar mee te nemen naar een bezichtiging.

Mediapakket Upgrade

Wanneer je voor ons Full Service Pakket kiest en net even dat extra stapje wil zetten voor een snellere verkoop van je woning, is het mogelijk om voor een mediapakket upgrade te kiezen.

Naast de bestaande foto’s voor de nodige mediakanalen, krijg je dan: 

  • 360 graden foto’s
  • Een uitgebreide slideshow
  • Hoogtefotografie

Dit pakket kun je als ultieme extra service toevoegen aan het standaard verkooppakket.